Početna » Popisna komisija opštine Smederevska Palanka: Ne produžava se popis na teritoriji naše opštine, uvedena telefonska dežurstva za građane koji nisu popisani

Popisna komisija opštine Smederevska Palanka: Ne produžava se popis na teritoriji naše opštine, uvedena telefonska dežurstva za građane koji nisu popisani

od RTV Jasenica

Popis stanovništva biće produžen za jedan do maksimalno sedam dana u pojedinim gradovima u kojima nisu popisani svi građani, rečeno je u Republičkom zavodu za statistiku.

Prema informacijama koje smo dobili od nadležnih iz Popisne komisije opštine Smederevska Palanka, popis stanovništva u našoj opštini neće biti produžen, ali će zbog građana koji nisu popisani, što je oko 800 nezapočetih brojeva na teritoriji grada, biti uvedena dežurstva, a građani će pozivom na broj 026/310-437 biti popisani telefonskim putem. Dežurstva su u vremenu od 8 do 20 časova, a iz Popisne komisije mole građane da se jave na navedeni broj.

Inače, zaključno sa jučerašnjim danom na teritoriji opštine Smederevska Palanka popisano je 43.637 građana i 23.810 domaćinstava i stanova.

Povezane vesti