Početna » Promocija vakcinacije protiv koronavirusa 31. januara u Domu zdravlja „Dr Milan – Bane Đorđević“ u Velikoj Plani

Promocija vakcinacije protiv koronavirusa 31. januara u Domu zdravlja „Dr Milan – Bane Đorđević“ u Velikoj Plani

od RTV Jasenica

U utorak, 31. januara, Dom zdravlja „Dr Milan – Bane Đorđević“ u Velikoj Plani organizuje akciju promocije vakcinacije protiv virusa Covid-19, sa početkom u 12 h.

Skup će pozdraviti direktorka Doma zdravlja, dr Slađana Janković, specijalista biohemije, nakon čega će edukativno predavanje održati dr Mirjana Barjaktarević, specijalista pedijatrije i pomoćnik direktora Doma zdravlja, uz podršku dr Slađana Jevtić, specijaliste opšte medicine i načelnice službe za zdravstvenu zaštitu odraslih  i koordinatorke za imunizaciju protiv virusa Covid-19. Meštani opštine Velika Plana će moći da se informišu i odmah vakcinišu protiv virusa Covid-19.

Budući da je epidemija virusa Covid-19 u toku, veoma je važno da se vakcinišemo i zaštitimo od težih oblika ove bolesti.

Pozivaju se svi zainteresovani da dođu i vakcinišu se, posebno stariji i građani koji boluju od hroničnih bolesti!

Akcija promocije vakcinacije protiv Covid-19 u Velikoj Plani se organizuje u saradnji sa nevladinom organizacijom ASB, a uz podršku Svetske zdravstvene organizacije i USAID-a, koji, u saradnji sa Vladom Republike Srbije, pružaju podršku promociji vakcinacije protiv virusa Covid-19 u Srbiji.

 

Povezane vesti