Početna » Saopštenje Komandanta Opštinskog štaba za vanredne situacije i predsednika opštine S. Palanka: Voda iz gradskog vodovoda bi trebalo da bude puštena u jutarnjim satima

Saopštenje Komandanta Opštinskog štaba za vanredne situacije i predsednika opštine S. Palanka: Voda iz gradskog vodovoda bi trebalo da bude puštena u jutarnjim satima

od RTV Jasenica

Komandant Opštinskog štaba za vanredne situacije i predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen, na svom Facebook profilu je objavio saopštenje za javnost koje prenosimo u celosti:

“Poštovani sugrađani,

Zbog još uvek teške situacije koju nam dodatno prave unutrašnje vode koje su doprle do izvorišta „Buline vode „ i „Singer“, gde se nalaze bunari iz kojih se grad snabdeva vodom, a koji su još uvek isključeni sa mreže, domaćinstva su ostala bez vodosnabdevanja.

Količina vode kojom se trenutno snabdeva grad je trećina od punog kapaciteta što nije dovoljno. Rezervoari će se puniti tokom noći tako da se očekuje da će voda iz gradskog vodovoda biti puštena u jutarnjim satima.

Cisterna sa pijaćom vodom trenutno se nalazi u centru grada na Trgu kod fontane sve do 21 sat. Nakon 21 sata biće parkirana na Koloniji. O daljem toku situacije oko vodosnabdevanja obaveštavaćemo građane.”

Povezane vesti