Početna » SASTAVI MUNDIJALSKI TIKET PO SVOJOJ MERI: Iskoristi slobodnu igru u Meridianu i pusti mašti na volju!

SASTAVI MUNDIJALSKI TIKET PO SVOJOJ MERI: Iskoristi slobodnu igru u Meridianu i pusti mašti na volju!

od RTV Jasenica

 

Prati Svetsko, kladi se u Meridianu i sastavi tiket po svojoj meri!

 

Samo dva dana ostala su do početka novog izdanja Svetskogprvenstva, a to je dovoljno vremena da istražite fantastičnuponudu sportske kladionice Meridian, pokupite bonuse isastavite mundijalski tiket!

Sigurni smo da nijedan fudbalski događaj, pogotovo ne Svetkoprvenstvo, ne može proći bez omiljene poslastice svih ljubiteljasporta, a to je online kladjenje.

Ako do sada niste – čekirajte ponudu Meridiana, jer ova kladionica donosi SPECIJAL ZA MUNDIJAL OD ČAK 5.000 IGARA, ali to nije sve – one najzanimljivije možete kreiratisami!

Meridian je poznat kao kuća najvećih bonusa, ali i po slobodnojigri, koja vam daje priliku da pustite mašti na volju i samikreirate igru!

Koliko puta ste samo pomislili “zašto nema kvota na ovo, zaštonema kvota na ono”? Mnogo puta, znamo. E, pa – imamorešenje za sve vas kreativce!

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

Dakle, možete se kladiti na bilo koji sportski događaj koji vampadne na pamet. Bilo koja moguća ili nemoguća situacija nameču i tokom samog šampionata – izbor je na vama!

Osmislite proslavu gola, broj golova, reakcije tokom utakmice, možda neko novo bacanje kapitenske trake… Pustite mašti navolju i sastavite tiket po vašoj meri!

 

Naravno, uz standardno NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI. A, da biste to mogli da uradite – potrebno je da se registrujete nameridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a tada vam na računstiže i 2.000 RSD bonusa i to BEZ USLOVA!

 

Dakle, sve je spremno za potpuni užitak u najvećoj fudbalskojsmotri na svetu.

 

NOVO U MERIDIANU: U periodu trajanja Svetskog prvenstvau fudbalu učestvuj u promociji POGODI NAJVEĆU KVOTU ibudi među 30 najboljih, jer su nagrade svetske! Pobednici su oniigrači koji na kraju takmičarskog perioda budu imali tiket sanajvećom pogođenom kvotom, a ono što je važno – tiket ne mora biti dobitan. Saznaj detalje OVDE i priključi se zabavi!

Povezane vesti