Početna » POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI SVETSKE NAGRADE: Novo takmičenje je startovalo – priključi se ipreuzmi fantastične poklone!

POGODI NAJVEĆU KVOTU I OSVOJI SVETSKE NAGRADE: Novo takmičenje je startovalo – priključi se ipreuzmi fantastične poklone!

od RTV Jasenica

Svetsko prvenstvo uskoro startuje, a sa njimpočinje i novo takmičenje u Meridianu!

 

Vreme je – čekali smo Mundijal u Kataru duže nego što je to uobičajeno, ali sada je tu i sprema nam pravi fudbalski spektakl!

 

Kristijano Ronaldo, Lionel Mesi, Karim Benzema, AleksandarMitrović, Hari Kejn i brojne druge svetske zvezde spremne suda rešetaju mreže i da nam prirede pravi fudbalski spektakl!

 

A, u to ime – sportska kladionica Meridian spremna je da nadrugom kraju sveta napravi pravi kladioničarski spektakl! Kako?

 

Pa, istina je da je Meridian poznat kao kuća najvećih bonusa, aliistovremeno i kao mesto dobre zabave i upravo takvu jednupriređuje tokom Mundijala u Kataru!

 

Vreme je da odigraš tiket, daš svoje prognoze i ono najvažnije – POGODIŠ NAJVEĆU KVOTU, jer ako ti to pođe za rukom – čekaju te fantastične nagrade.

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

 

Evo o čemu se radi: za početak, registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi sjajan bonus dobrodošliceod 2.000 RSD, a onda… Pogledaj fantastičan SPECIJAL ZA SVETSKO PRVENSTVO, koji donosi preko 5.000 igara iNAJVEĆE KVOTE NA PLANETI!

 

Naime, u toku trajanja Svetskog prvenstva možeš da odigraštiket i pogodiš najveću kvotu, a ako budeš među 30 najboljih – čekaju te sjajne nagrade, poput McBook-a, iPad-a, iPhone-a 14, Apple Watsh, kao i gomila bonusa!

 

FIRST MINUTE PONUDA – SASTAVI TIKET ZA SVETSKO, POKLANJAMO TI 2.000 DINARA!!!

 

Dakle, u promociji učestvuju svi tiketi odigrani nameridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, ali i tiketi koji su odigrani nauplantim mestima uz Meridian plus kartice. Pobednici su oniigrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sanajvećom pogođenom kvotom, a ono što je takođe važno jesteda učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi.

 

Pravila su jednostavna, ako te zanimaju još neki detalji – brzoklik OVDE, a onda se prepusti fudbalu i čarima kvota!

Povezane vesti