Početna » Tatjana Petrović Stojković kandidatkinja za narodnu poslanicu u Skupštini Republike Srbije ispred OO SNS u Smederevskoj Palanci

Tatjana Petrović Stojković kandidatkinja za narodnu poslanicu u Skupštini Republike Srbije ispred OO SNS u Smederevskoj Palanci

od RTV Jasenica

Na sednici Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Smederevskoj Palanci, održanoj 17. oktobra 2023. godine, jednoglasno je, u ime palanačkog Opštinskog odbora, predložena Tatjana Petrović Stojković za kandidatkinju za narodnu poslanicu za predstojeće parlamentarne izbore.
Tatjana Petrović Stojković, diplomirani defektolog – logoped, rođena je 6.7.1966. godine u Smederevskoj Palanci. Završila je Gimnaziju u Smederevskoj Palanci 1984. godine i diplomirala na Defektološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.
Po zanimanju je stručni saradnik – logoped i zaposlena u Osnovnoj školi „Olga Milošević“.
Udata je i majka jednog deteta.
Član je Srpske napredne stranke od 2015. godine. Predsednik je Mesnog odbora Srpske napredne stranke u Glibovcu. U stranci primarno obavljala dužnosti u sferi informisanja, kao i organizacionih poslova. Član je Saveta za informisanje Opštinskog odbora SNS u Smederevskoj Palanci.
Za člana Opštinskog veća Opštine Smederevska Palanka imenovana je 2022. godine.

Povezane vesti