Početna » Tijana i Mijana Đurić, učenice OŠ „Milija Rakić” iz Cerovca, trostruko nagrađene

Tijana i Mijana Đurić, učenice OŠ „Milija Rakić” iz Cerovca, trostruko nagrađene

od RTV Jasenica

Dramska sekcija Osnovne škole „Milija Rakić”, kao domaćin 37. MADES-a, odigrala je predstavu „Baš kao odrasli”, u režiji nastavnice Marije Ristivojević.
Učenici 6. razreda: Teodor Kuzmić, Tijana Đurić, Mijana Đurić, Milica Adamović, Nemanja Radojević, Dušan Drenjaković, Marko Radojević, Vanja Perišić i Valentina Veličković, maestralno su izneli svoje uloge u predstavi i odlično nam dočarali svet odraslih iz ugla dece. Za muziku i svetlo u predstavi, zadužen je Ognjen Bećić, učenik 7. razreda.
Svojim glumačkim umećem i neprikosnovenim talentom, posebno su se istakle Tijana i Mijana Đurić, koje su trostruko nagrađene za ulogu Saške u ovoj predstavi.
Na 37. MADES-u dečji žiri nagradio je Tijanu i Mijanu Đurić i proglasio ih najboljim glumicama u ovoj predstavi. Finalne večeri i stručni žiri je Tijani i Mijani dodelio nagradu za glumačko ostvarenje u predstavi „Baš kao odrasli”.
Podsetimo, na festivalu u Lugavčini, stručni žiri je Tijani i Mijani dodelio nagradu za najbolju glumicu u ovoj predstavi.
Stručni žiri dodelio je i pohvalu za rediteljska rešenja Mariji Ristivojević za predstavu „Baš kao odrasli“, Osnovne škole „Milija Rakić“, Cerovac.

Povezane vesti