Početna » Ubedljiva pobeda fudbalera Jasenice 2017 u prvoj proveri u pripremnom periodu

Ubedljiva pobeda fudbalera Jasenice 2017 u prvoj proveri u pripremnom periodu

od RTV Jasenica

Ako je suditi po prvoj kontrolnoj utakmici u pripremnom periodu, za Jasenicu 2017 iz Smederevske Plalanke predstojeća sezona u Podunavskoj okružnoj fudbalskoj ligi trebalo bi da bude uspešna.

Puleni trenera Nenada Đerića ubedljivo su porazili ekipu Mladosti iz Novog Sela, rivala iz istog ranga takmičenja, rezultatom 8:1.

Publici na Gradskom stadionu su se predstavila i pojačanja Vladimir Đurđević, Bojan Ilić-Crni, kao i dvojac iz Male Plane braća Predrag i Nenad Petrović. Njih četvorica su na fotografiji, a nedostaje peta akvizicija Filip Jovanović- Vrabac, koji nije igrao zbog povrede.

Sa čak četiri postignuta gola debitovao je Predrag Petrović- Tole, dok je njegov brat Nenad dao jedan pogodak. Strelci za palanački tim bili su i Maksimović, Đorđević i Talijan. Jedini gol za Mladost postigao je Radžić.

Vredi istaći da je na golu Jasenice bio Marko Marković, čuvar mreže iz Baničine, koji je svojevremeno branio za Omladinac iz Donje Rače u zonskom stepenu takmičenja, pa postoji mogućnost da ga Palančani angažuju.

IZVOR: SPORT 026 http://sport026.rs

Povezane vesti