Početna » UZBUĐENJIMA NEMA KRAJA: Mundijal je tek počeo – Meridian ponovo podiže temperaturu i donosi fantastičan SPECIJAL IGARA!

UZBUĐENJIMA NEMA KRAJA: Mundijal je tek počeo – Meridian ponovo podiže temperaturu i donosi fantastičan SPECIJAL IGARA!

od RTV Jasenica

Za nastavak Mundijala – Meridian ponovo časti!

 

Svetsko prvenstvo je startovalo i za samo dva dana takmičenjadonelo nam je mnogo uzbuđenja.

 

Velšani su posle 64 godine dočekali svoje drugo učešće naMundijalu, Geret Bejl je ponovo heroj svoje nacije. SudijaRafael Klaus se našao u centru pažnje, pošto je prvo poluvremeutakmice Engleske i Irana produžio za čak 14 minuta, a drugo za”skromnih” deset minuta, a ono što je posebno zanimljive na tri utakmice koje su odigrane u ponedeljak – videli smo čak 53 minuta nadoknade.

 

Pobedom protiv Irana, selektor Engleske, Geret Sautgejt, postaoje selektor te selekcije sa najviše pobeda na velikimtakmičenjima – ukupno ih ima devet.

 

Mnogo zanimljivosti, a Mundijal je tek počeo. Šta će se jošdešavati – ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno: ne moratečekati novu utakmicu da biste osetili mundijalsko uzbuđenje.

 

Za dodatnu zabavu pobrinula se sportska kladionica Meridian, koja je donela fantastičan SPECIJAL ZA SVETSKO PRVENSTVO sa preko 5.000 igara, a uz to – tu su i najvećekvote!

 

SASTAVI MUNDIJALSKI TIKET – POKLANJAMO TI 2.000 RSD!

 

Šta treba da uradite? Za početak, registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite fantastičan bonus dobrodošlice od 2.000 RSD, a onda sastavite noviMUNDIJALSKI TIKET!

 

Šta se sve nalazi u ponudi najbolje kladionice u regionu? Osimšto je Meridian razvio specijal za svaku reprezentaciju posebno, možete se kladiti naravno i na konačan plasman, na učinakigrača, ukupan broj golova, faulova i tako dalje… Kompletnuponudu pogledajte OVDE, a mi vam za sada donosimo nekolikopredloga koji nam se čine kao najzanimljiviji:

 

KONFEDERACIJA POBEDNIKA SP 2022:

Evropa – kvota 1.55

Južna Amerika – kvota 2.50

Severna i Centralna Amerika – kvota kvota 55

 

GRUPA POBEDNIKA SP 2022:

Grupa G – kvota 4.35

Grupa E – kvota 5.00

Grupa D – kvota 6.00

 

FINALNI PAR SP 2022:

Brazil/Francuska – kvota 17

Nemačka/Španija – kvota 25

Brazil/Engleska – kvota 17

 

SASTAVI MUNDIJALSKI TIKET – POKLANJAMO TI 2.000 RSD!

 

Ovo su samo neke od 5.000 igara, koje je Meridian spremio zasve ljubitelje kladjenja i fudbalske fanatike, tako da je na tebi da se prepustiš i uživaš u čarima kvota!

 

I ne zaboravi – možda ti baš ovaj tiket može doneti fantastičnenagrade! Kako? Meridian je otvorio novo takmičenje POGODI NAJVEĆU KVOTU, koje ti uz malo znanja i sreće, donosinagrade MacBook-a, Apple Watch-a, iPhone-a, iPad-a i brojnihdrugih robnih nagrada. Detalje saznaj OVDE, priključi se i budina višestrukom dobitku!

Povezane vesti