Početna » Vučen: Nema više skrivanja iza parole- Kad je teško Vučić

Vučen: Nema više skrivanja iza parole- Kad je teško Vučić

od RTV Jasenica

Povodom dešavanja u Skupštini Republike Srbije oglasio se Nikola Vučen član predsedništva Srpske napredne stranke, i poverenik OO SNS-a u Smederevskoj Palanci. U saopštenju stoji:

“Povodom svih dešavanja koja smo mogli da vidimo u Narodnoj Skupštini Republike Srbije, ali i konstantnog sedenja na dve stolice i koketiranja naših koalicionih partnera, građanima je jasnije nego ikad da je Vučiću Srbija sve, dok je drugima Srbija paravan za sitne političke interese.

Flertovanje Socijalističke partije Srbije, ali i drugih koalicionih partnera za nas je poziv da se preispita njihova stvarna podrška na svim nivoima. Ako nisu za Vučića i Srbiju, onda sigurno nisu ni za svoj Grad/opštinu ili mesnu zajednicu. Dosta su se skrivali iza predsednika i njegovih uspeha, a to važi i za pojedince u našim redovima koji su vešto koristili popularnost Aleksandra Vučića za sticanje sopstvene koristi.

Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrim Vučićem jasno je definisala i svoje ciljeve i svoju politiku. Sledeći politiku i viziju predsednika Vučića, Srbija se razvila u modernu i ekonomski stabilnu državu, u zemlju koju ponovo poštuju u svetu. Zato je borba za još bolju Srbiju kakvu žele građani i poverena najboljem među nama, predsedniku Vučiću. I to su građani višemilionskom podrškom pokazali na izborima.

Vučiću se jaka Srbija ne oprašta i zato bi mnogi voleli da odustane od borbe. Vidim da mnogi pričaju i o izborima, a mole Boga da ih ne bude, jer znaju da će opet, po ko zna koji put biti potučeni do kolena.
Građanima Srbije potreban je beskompromisan i nepokolebljiv lider, lider kojem je interes naroda na prvom mestu, a ne oportunisti koji kalkulišu i trguju interesima Srbije.

Građani su svog lidera našli u predsedniku Vučiću. I zato je, u ovim teškim vremenima, više nego ikada potrebno da svi mi časni građani budemo složni i ujedinjeni, i da podržimo našeg predsednika.

Puna podrška predsedniče, predaja nije opcija”, rekao je Nikola Vučen član predsedništva Srpske napredne stranke, i poverenik OO SNS-a u Smederevskoj Palanci.

Povezane vesti