Početna » Zakazana 11. sednica SO Smederevska Palanka (četvrtak, 10 časova)

Zakazana 11. sednica SO Smederevska Palanka (četvrtak, 10 časova)

od RTV Jasenica

Jedanaesta sednica Skupštine opštine Smederevska Palanka zakazana je za četvrtak, 26. oktobar. Na dnevnom redu naćiće se 18 tačaka za razmatranje i usvajanje.

Odbornici će odlučivati o predlogu izveštaja o izvršenju budžeta za period januar – jun 2023. godine, potom o predlogu programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu i unapređenje životne sredine za ovu godinu kao i o predlogu izmena i dopuna programa uređivanja zemljišta, izgradnje i održavanja komunalne infrastrukture sa finansijskim planom.

Na dnevnom redu sednice naćiće se Rešenja o davanju saglasnosti na izmene finansijskih planova, programa poslovanja i korišćenja subvencija za javna preduzeća i ustanove, kao i razrešenja i imenovanja članova Školskih odbora. Odbornici će takođe razmatrati predlog Odluke o načinu, postupku i kriterijumima za uspostavljanje prava službenosti na stvarima u javnoj svojini, predlog Odluke o finansiranju nastavnika razredne nastave u produženom boravku u OŠ „Stanoje Glavaš“ u Glibovcu za ovu školsku godinu i predlog rešenja o utvrđivanju naziva dela ulice u Smederevskoj Palanci.

Sednica je zakazana za 10 časova.

Povezane vesti