Početna » NSZ: Prijave za konkurs „Moja prva plata“ do 7. novembra

NSZ: Prijave za konkurs “Moja prva plata” do 7. novembra

od RTV Jasenica

Imajući u vidu izuzetno veliku zainteresovanost poslodavaca i nezaposlenih mladih za učešće u programu „Moja prva plata“, procenjeno je da je u interesu svih učesnika da se definišu novi rokovi po fazama realizacije programa „Moja prva plata“, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje.

Tako će prijavljivanje poslodavaca i oglašavanje slobodnih radnih pozicija biti realizovano od 10. oktobra do 7. novembra. Prijavljivanje nezaposlenih mladih za učešće u programu biće realizovano od 13. novembra do 6. decembra.

Proces izbora kandidata od strane poslodavaca odvijaće se od 7. do 22. decembra. Na portalu „Moja prva plata“ najkasnije do 29. decembra biće objavljena konačna lista poslodavaca sa brojem izabranih izvršilaca na oglašenim radnim pozicijama.

Prijavljivanje nezaposlenih mladih za učešće u programu biće realizovano od 13. novembra do 6. decembra. Proces izbora kandidata od strane poslodavaca odvijaće se od 7. do 22. decembra.

Na portalu „Moja prva plata“ najkasnije do 29. decembra biće objavljena konačna lista poslodavaca sa brojem izabranih izvršilaca na oglašenim radnim pozicijama.

Povezane vesti